Rutger Bruin

Introductie

Rutger Bruin

Allround Executive Search & Development Specialist

Vanuit mijn bedrijf Blue Ocean help ik mijn opdrachtgevers om (sales) professionals te vinden die echt bij hun bedrijf passen. Als (team) coach help ik mensen om het beste uit zichzelf te halen en met plezier succesvoller te worden.

Na mijn studie Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven viel het me gaandeweg steeds meer op dat het succes van organisatie niet zozeer afhing van systeem en strategie. Zeker zo  belangrijk zijn het aan boord krijgen van mensen met het juiste talent en de vraag hoe je mensen zover krijgt dat ze met plezier binnen dat systeem willen en kunnen werken.

Door de jaren heen heb ik bij een aantal aansprekende bedrijven mogen werken en heb ik vervolgens ervaring opgedaan met de ontwikkeling van nieuwe bedrijven en steeds meer m’n weg gevonden in het ”mensenwerk”.  

Ik help bedrijven om het juiste talent te vinden en vervolgens ook om nieuwe medewerkers in hun nieuwe baan tot ontwikkeling te laten komen, zowel individueel als ook met elkaar als team.

Ik zet me in om (sales) professionals te begeleiden bij de volgende stap in hun loopbaan: een baan die echt bij hen past en in hun persoonlijke groei, waardoor ze met plezier succesvoller worden.

Ik geniet er elke weer van als ik zie dat de juiste match gemaakt is. Men zegt dat ik een bijzonder talent heb om de belangen van mensen bij elkaar te brengen. 

De naam Blue Ocean is geïnspireerd op de Blue Ocean Strategy, maar ook op mijn passie voor watersport en Curaçao, waar ik samen met m’n gezin 12 jaar heb gewoond.

Op mijn LinkedIn profiel vind je een overzicht van mijn professionele achtergrond en werkervaring.