Samen kom je verder, maar hoe pak je dat aan?

Teamontwikkeling

Jullie veranderaanpak heeft ons eerst met de neus op de feiten gedrukt, daarna kwam er beweging en nu kunnen we zelf verder!

Iedereen heeft talenten, maar hoe maak ik er een succesvol team van?

Samenwerken in teams klinkt zo makkelijk, maar de realiteit is anders. Een team dat elkaars talenten kent, gebruikt en de valkuilen accepteert presteert vele malen beter dan een team waarbij de individuele leden vooral op zichzelf gericht zijn. Een slecht functionerend team daarentegen kenmerkt zich door haantjesgedrag, elkaar van het werk afhouden, klagen over anderen en controlegedrag.

Ik heb ruime ervaring in het coachen van (sales) teams. Samen met de partners waar ik graag mee samenwerk heb ik een team programma ontwikkeld waarmee we stapsgewijs toewerken naar een proces van continue verbetering. Heldere doelstellingen en een degelijk plan van aanpak. En vooral ook een stevige basis van onderling vertrouwen, inzicht in aanwezige kwaliteiten en een open dialoog waarin alles besproken kan worden wat bijdraagt aan het werkplezier + team succes.

Benieuwd hoe we met onze aanpak ook jouw team met plezier succesvoller kunnen maken? Neem dan nu contact op.

Dienstverlening

Wat doen we nog meer?

Executive Search
Maatwerk executive search aanpak om in deze turbulente markt met succes de juiste talenten te vinden en aan de organisatie te binden
Coaching
Soms is er net wat meer nodig dan alleen een goed gesprek. Ik help je weer op weg als het niet loopt zoals je graag zou willen.