Maatwerk aanpak om snel de beste beschikbare kandidaat te vinden.

Executive Search

Erg prettig en persoonlijk contact gehad met Rutger en uiteindelijk een goede match gevonden bij een volgende uitdaging! Ook na de bemiddeling van Rutger hebben we nog steeds goed contact.

- Dennis Kramer

Ik zie dat bedrijven steeds meer moeite hebben met het vinden van de juiste mensen en vervolgens om talent te laten groeien en langdurig voor de organisatie te behouden. Anderzijds zie ik ook dat veel mensen blijven hangen in een baan waarin ze niet gelukkig worden omdat het werk en de organisatie te weinig aansluiten op hun talenten en ambitie.

Ik lever een maatwerk executive search aanpak om in deze turbulente markt met succes de juiste talenten te vinden en aan de organisatie te binden en daarnaast ook een coach- en teamprogramma om talent te helpen ontwikkelen.

Mijn focus ligt op commerciële functies, voornamelijk in de IT-sector. Door de jaren heen heb ik door hard en slim te werken in deze markt een goed netwerk en uitstekend track-record opgebouwd. Ik ben van nature bescheiden, maar ondertussen durf ik wel te stellen dat ik met Blue Ocean dé recruitment specialist ben voor commerciële banen in de IT-sector.

Waar gaat het echt om in recruitment: Quality (de best beschikbare kandidaat weten te vinden/binden), Speed of in goed Nederlands: Time to Hire (het recruitment proces optimaal inrichten, uitvoeren en bewaken) en Cost (resultaat behalen binnen een redelijk budget en arbeidsvoorwaarden pakket). De balans tussen deze 3 aspecten bepaalt uiteindelijk het succes.

Ben jij op zoek naar een recruitment partner met kennis van zaken en passie en doorzettingsvermogen om voor jouw vacatures snel de best beschikbare kandidaten in de markt te vinden?

Benieuwd wat Blue Ocean voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan nu contact op.

Dienstverlening

Wat doen we nog meer?

Coaching
Soms is er net wat meer nodig dan alleen een goed gesprek. Ik help je weer op weg als het niet loopt zoals je graag zou willen.
Teamontwikkeling
Iedereen heeft talenten, maar hoe maak ik er een succesvol team van?