Jouw kompas naar je ideale loopbaan

Op zoek naar een baan die écht bij jou past? Het kan voelen als zoeken naar een speld in een hooiberg. Maar wat als er een betere manier was? Wat als er een kompas was dat je de weg wijst naar jouw droombaan?

Het is niet altijd makkelijk om de ideale baan te vinden…

Er zijn zoveel bedrijven en mogelijkheden, waar je misschien nooit aan gedacht hebt. Je kan ook moeilijk inschatten welke stappen op dit moment voor jou de beste zijn in jouw loopbaan. Omdat je jouw eigen talenten niet helder op een rijtje hebt. Of omdat je de bedrijven nog niet kent, waar jij met jouw persoonlijkheid het beste bij zou passen.

Wij kunnen jou hierbij helpen!

Bij Blue Ocean Recruitment hebben we oog voor jou

Wij zijn graag jouw gids naar een carrière die jouw talenten, passies en doelen tot uitdrukking laat komen. Wij begrijpen dat jouw carrière meer is dan alleen een baan. Het gaat om voldoening, groei en succes.

Echt luisteren
We luisteren naar jou. Daardoor begrijpen we wat jij zoekt en wat jouw dromen en ambities zijn. We duiken net iets dieper om nieuwe richtingen te vinden. En jou de meest veelbelovende kansen te bieden. En als de juiste kans zich voordoet, begeleiden we je stap voor stap om ervoor te zorgen dat jij die kans tot een succes kan maken.

10 jaar begeleiden van sales- en management professionals

Blue Ocean Recruitment hielp de afgelopen 10 jaar ruim 400 kandidaten aan een nieuwe stap in hun carrière. Wij werken voor meer dan 25 bedrijven in een exclusieve, duurzame samenwerking. Waardoor wij veel kennis hebben van de bedrijfscultuur binnen deze organisaties. Wij hebben altijd concrete vacatures, die je nergens anders vindt.

Blue Ocean Recruitment biedt kandidaten perspectief

  • Altijd vacatures die je nergens anders vindt
  • Persoonlijke coaching voor professionals

  • Assessments om jouw drijfveren en talenten boven water te krijgen

  • Persoonlijke begeleiding om van nieuwe kansen een succes te maken

RutgerBruin

Recruitment Expert & eigenaar Blue Ocean Recruitment

“Wij zijn niet alleen jouw recruitment partner;
we zijn jouw partner in succes.”

~ Simon Sinek

Ben jij er klaar voor om de koers uit te zetten naar jouw ideale carrière?

Ga dan met ons in zee! Neem vandaag nog contact op met Rutger Bruin en plan een discovery call!