TMA Strategisch Talentmanagement

Mensen zijn het meest gemotiveerd en succesvol als ze werk doen dat echt bij hen past. Werk dat in lijn ligt met hun talenten, capaciteiten en innerlijke drijfveren. Blue Ocean Recruitment maakt tijdens het selectieproces gebruik van TMA assessments. Omdat wij graag de perfecte match willen vinden voor kandidaten en werkgevers.

De beste kandidaat op de juiste plek, lukt dat wel?

De beste kandidaat vind je niet door alleen naar een CV te kijken. En kandidaten krijgen ook vaak niet het juiste beeld van hun nieuwe plek in de organisatie. Soms ben je niet eens bewust van je talenten en drijfveren. Welke talenten heb je nodig in een bepaalde functie? En welk talent hebben mijn medewerkers in huis?

Daarover geven wij waardevolle inzichten voor kandidaten en werkgevers.

TMA assessments en talentmanagement

Blue Ocean is expert op het gebied van talentontwikkeling van personen en teams. Wij maken gebruik van de TMA methode om inzicht te krijgen in het talent binnen de organisatie. En wij gebruiken het binnen de selectieprocedure voor nieuwe kandidaten.

Meer dan 10 jaar ervaring in executive search op de Blue Ocean manier

De afgelopen 10 jaar hebben wij al bij meer dan 25 aansprekende opdrachtgevers inmiddels ruim 400 professionals succesvol bemiddeld. Juist door dieper te duiken. En werving en selectie weer persoonlijk te maken. Wij leren de cultuur van jouw bedrijf eerst goed kennen en zoeken daar de juiste match bij.

‘Wij brengen de best beschikbare kandidaten aan tafel bij onze opdrachtgevers en weten de juiste balans te vinden tussen kwaliteit, snelheid en kosten. Eenmaal aan boord, helpen wij ook om je nieuwe medewerkers tot ontwikkeling te laten komen. Zowel individueel als ook met elkaar als team.’

RutgerBruin

Recruitment Expert & eigenaar Blue Ocean Recruitment

Wat is TMA en welke voordelen heeft het?

TMA Methode is een geïntegreerde systematiek voor strategisch talentmanagement. Het ondersteunt zowel medewerkers als managers met heldere en positief geformuleerde selectie mogelijkheden en ontwikkelings- en coachingsinstrumenten. Je krijgt inzichten die helpen bij strategisch competentiemanagement, loopbaanontwikkeling en managementontwikkeling.

Diepgaande Persoonlijke Analyse van de persoonlijkheid, motivatie, talenten en ontwikkelingsmogelijkheden van elke kandidaat.

De TMA Methode zorgt voor een objectieve en gestandaardiseerde evaluatie van kandidaten. Dit minimaliseert vooroordelen en garandeert eerlijke kansen voor iedereen.

Wij gebruiken de TMA Methode om niet alleen te kijken naar de technische vaardigheden van kandidaten, maar ook naar hun culturele fit en competenties die cruciaal zijn voor jouw organisatie.

Wil jij helder krijgen welk talent jij in huis hebt?

Persoonlijk of in jouw (sales) team? En wat het je op kan leveren als jij de focus legt op talentontwikkeling binnen jouw organisatie?

De helderblauwe feiten over Blue Ocean Recruitment:

  • 10+ jaar ervaring in werving en selectie
  • Kwaliteitsmarktleider in Tech en Retail sector

  • Uitstekend kandidaten netwerk
  • Aantrekkelijke voorwaarden met resultaatgarantie
  • Ruim 400 professionals succesvol bemiddeld
  • TMA assessments voor kandidaten en teams
  • Extra hulp bij onboarding, coaching & teamontwikkeling
  • Flexibele tarieven en resultaat gegarandeerd